workshop mindful werken

Op de arbeidsmarkt wordt voortdurend ingespeeld op topics als flexibilisering, nieuwe technologieën en globalisering. Deze ontwikkelingen doen een continue beroep op het aanpassingsvermogen van werkgevers en werknemers. Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema geworden en essentieel voor de continuïteit en groei van bedrijven en organisaties. Mindful werken past uitstekend in dit plaatje. Je leest hier inhoudelijk meer over onder de tab mindful werken. En dit kan met een workshop beginnen.

proeven aan mindful werken

Nu heb je ongetwijfeld al het een en ander over mindfulness op het werk gehoord, maar waar gaat het dan eigenlijk echt over? Een mindfulness professional vertelt het je tijdens deze workshop en daar blijft het niet bij. Je gaat aan de hand van het door ons ontwikkelde mindfulness spel al eens ervaren wat mindful werken is en voor je kan betekenen.

boot

een workshop met het mindfulness spel van attention please

Wij organiseren landelijk trainingen en workshops mindful werken. De gemiddelde duur van een workshop bedraagt 1,5 à 2 uur, maar uiteraard bespreken we vooraf de invulling, tijd en vorm. De workshop vindt plaats aan de hand van het door ons ontwikkelde mindfulness spel, een bordspel voor 3 tot 6 spelers per team. Over ons mindfulness spel lees je meer door hier te klikken.

workshop mindful werken op teamdag of in week van de werkstress

De workshop mindful werken van Attention Please vormt een mooie aanzet om op een bewuste manier met werkdruk om te leren gaan en vanuit meer bevlogenheid en plezier te gaan werken. Zo’n workshop maakt nogal eens deel uit van een teamdag. Ook in de landelijke Week van de Werkstress – doorgaans in november – maken veel organisaties en bedrijven van de gelegenheid gebruik om met een workshop aandacht aan mindful werken te schenken.

eerste stap naar lager ziekteverzuim en hogere arbeidsproductiviteit

Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.