over ons

Je zoekt een partner om binnen je team of organisatie met stresshantering en duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan? Dan zijn wij er voor jou. We kijken samen wat nodig en haalbaar is en bieden je vervolgens een passend traject mindfulness of mindful werken aan. Het is zonder meer indrukwekkend wat een stressreductie-, mindfulness- of aandachttraining kan doen. Op zowel persoonlijk als team- en organisatieniveau. Dit verwondert ons zelf nog iedere dag weer. En wie zijn wij? Wij zijn Attention Please. Specialisten in mindfulness voor bedrijven en organisaties. Aangenaam!

landelijk en euregionaal actief in profit en non-profit sector

Wij werken landelijk en zetten op het juiste moment de juiste trainer op de juiste plek in. De trainings- en coachingstrajecten mindful werken van Attention Please zijn niet zweverig, maar nuchter en praktisch. Passend voor en toepasbaar in elke werksituatie. Mindfulness is wetenschappelijk bewezen effectief en het draagt bij aan werkplezier, creativiteit, communicatie en productiviteit van medewerkers. Om maar eens iets te noemen… Een verrijking voor mens en organisatie.
In een offertetraject lichten wij dit altijd persoonlijk nader toe en onderbouwen wij dit ook graag.

voor en tevens bekend met organisaties

Het geven van stressreductietrainingen in bedrijven en organisaties is naar onze mening een vak apart. Het is voor jou dan ook van belang te weten dat onze ervaren en gecertificeerde trainers daadwerkelijk weten waar het over gaat. Wij kennen deze wereld zelf ook van binnenuit en zijn bekend met de gangbare werkprocessen op de verschillende werkvloeren. Inmiddels hebben wij er ons werk van gemaakt mindfulness op de werkvloer te brengen en wie weet komen we binnenkort ook bij jou. 

de trainers van attention please

Onze trainers zijn minimaal HBO-opgeleid en rondden vervolgens de lange traject opleiding tot mindfulnesstrainer met succes af. Ze zijn ervaren en zonder uitzondering als mindfulnesstrainer gecertificeerd categorie 1 lid van de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN). Dit borgt tevens dat er sprake is van continue kwaliteitsbewaking.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een offerte. Wij kijken er al naar uit met jou en jouw organisatie kennis te mogen maken.

irma de bont

directeur & mindfulnesstrainer

Contact voor Zuid- en Midden-Nederland

+31 6 51 08 89 44
“vanuit verbinding met jezelf, kun je je verbinden met alles en iedereen”

caroline holsbeek

directeur & mindfulnesstrainer

Contact voor Noord- en Midden-Nederland

+31 6 83 70 84 82
“Je hebt altijd de kans om nu weer opnieuw te beginnen”

Irma de Bont en Caroline Holsbeek zijn beiden aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN) in de hoogste categorie.