oefendag mindfulness meditatie

Tja, en dan heb je een of meerdere trainingen mindful werken of mindfulness gevolgd en ontstaat er de behoefte om mindfulness meditatie zo af en toe ook eens in groep te (blijven) ervaren. De oefen-/stiltedagen van Attention Please bieden dan uitkomst. Wij organiseren deze regelmatig op wisselende locaties in Nederland. Op prachtige, inspirerende plekken.

Aan deze trainingsdagen nemen (oud)deelnemers aan trainingen mindfulness of mindful werken deel – of je deze nu wel of niet bij ons volgt of hebt gevolgd – en mensen die (enige) ervaring of affiniteit met mindfulness meditatie hebben.

Deze trainingsdag valt doorgaans in het weekend en je brengt de tijd van 10.00 uur tot circa 16.00 uur in stilte door. Ook de vegetarische lunch gebruiken we dan samen in stilte. Een hele dag zonder krant, radio, telefoon, social media en social talks. Een dag met maar één afspraak: die met en voor jezelf. Daarbij omringd zijn met mensen die eenzelfde afspraak hebben, kan bijzonder – inspirerend en motiverend zijn.

Tijdens deze dag krijg je allerlei mindfulness meditaties aangeboden. Bekende en minder bekende of zelfs onbekende meditaties. En misschien nog een beetje meer of minder… Laat je verrassen en ervaar mindfulness op een dieper niveau. Van harte welkom!

praktische informatie

  • Wat: Stiltedag of oefendag mindfulness meditatie

  • Wanneer: 

  • Waar:

  • Wie: Voor geïnteresseerden met/zonder mindfulness meditatie ervaring.

  • Prijs: € 75,00. Dit is incl. koffie/thee/water, vegetarische lunch en aandacht!

  • Aanwezig: yogamatten, meditatiekussens, kniekussentjes, plaids, stoelen, enkele meditatiebankjes

  • Meenemen: (hoofd)kussentje, badlaken voor op yogamat, flesje water en evt. vest of extra sokken
  • Noot: Nadere praktische info over o.m. parkeren volgt na aanmelding

Eerst nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

arrow

overzicht volgende stilte-/oefendagen mindfulness meditatie

DAG LOCATIE

TIP: Wij organiseren ook (mini)retraites voor werkgevers en werknemers.