mindful werken trainingen van attention please

Attention Please biedt verschillende mindfulnesstrainingen speciaal voor bedrijven en organisaties aan. Alvorens een training te starten kijken we samen goed naar wat nodig en haalbaar is en stellen we de doelen vast zodat we de juiste accenten in het traject naar keuze kunnen leggen. Verder is het goed te weten, dat voor zowel een individueel als groepstraject geldt, dat mensen altijd een proces met zichzelf aangaan. En ieder proces is uniek!

aandacht is het nieuwe goud

In de afgelopen jaren is er heel wat onderzoek gedaan naar mindfulness op het werk en momenteel zijn er ongeveer 150 onderzoeksrapporten gepubliceerd. Wij zijn graag bereid je in een persoonlijk gesprek de belangrijkste resultaten uit deze onderzoeken naar mindfulness op het werk te presenteren en toe te lichten. Ook denken we graag mee over de best passende mindfulnesstraining.

Het is de missie en passie van het team van Attention Please de kwaliteit van aandacht landelijk op de werkvloer te (blijven) brengen. Door het faciliteren en aanbieden van trainingen en workshops op maat. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

de trainingen op een rijtje:

orgineel MF 1

basis mindfulness training

originele 8-weekse MBSR/stressreductietraining

lees meer
Workplace MF3 (1)

workplace mindfulness training

6-weekse mindfulnesstraining speciaal voor bedrijf of organisatie

lees meer
indib MF

individueel mindfulness traject

individuele training op maat

lees meer
boot

workshop mindfulness

workshop met gebruik van het mindfulness spel

lees meer
arrow

mindful oefendagen

voor het onderhouden van de beoefening van mindfulness

lees meer