het mindfulness spel

We zijn er stiekem een beetje veel trots op dat we – Caroline en Irma van Attention Please – de makers en uitgever zijn van het eerste en enige mindfulness bordspel in Nederland. Tenminste, voor zover ons bekend. Maar ook als we dit niet (zouden) zijn, raken we zelf nog steeds helemaal enthousiast als het over dit spel gaat.

spelworkshops speciaal voor mindfulnesstrainers

Binnenkort organiseren wij weer enkele bijeenkomsten om ook onze collega mindfulnesstrainers met het bordspel “Mind Your Step – beleef mindfulness” kennis te laten maken. Uiteraard spelenderwijs! We geven dan info over de mogelijkheden, delen onze eigen ervaringen, geven tips en beantwoorden vragen.
Na een opmerkelijke workshop keer je met allerlei inzichten en/of ideeën PLUS een mindfulness bordspel weer huiswaarts. Geheel toegerust om zelf met het spel kennismakings- of juist opfrisworkshops mindfulness te geven.

Praktische info spelworkshops voor mindfulnesstrainers
Vrijdag 27 maart 2020 van 10.00-13.00 uur te Weert
Vrijdag 3 april 2020 van 10.00-13.00 uur te Oldenzaal
Kosten: €62,50 incl. koffie/thee, eenvoudige lunch PLUS het spel
Van harte welkom. Aanmelden via onze webshop.

spelenderwijs kennismaken met mindfulness

Het is onze passie en missie om zoveel mogelijk wereldburgers op de kwaliteit van aandacht – mindfulness – te (blijven) attenderen. Wat we daar zelf bij misten was een manier of tool om mindfulness op een laagdrempelige wijze voor mensen toegankelijk te maken. Aan die behoefte is met het mindfulness spel nu invulling gegeven.

Het mindfulness spel heet “mind your step – beleef mindfulness” en is een interactief bordspel dat met 3-6 spelers gedurende max. 1,5 uur wordt gespeeld. Het spel kent een eindwinnaar, maar geen verliezers. Iedereen wint inzichten. Het spel is een manier bij uitstek om op plezierige wijze (weer) eens aan mindfulness te proeven.

Zelf zetten wij het spel voor workshops in en geven er met onze begeleiding als mindfulnesstrainers – waar helpend of gewenst – de nodige diepgang aan of halen er juist wat spanning af. Het mindfulness spel is ook gewoon een gezellig bordspel om thuis met familie of vrienden te spelen.

het mindfulness spel

een plezierig, leerzaam en opmerkelijk spel

Het spel is er ook voor jou!

    • Wie weet vind je het als werkgever een leuk en leerzaam idee dit mindfulness spel als eindejaarsgeschenk aan medewerkers aan te bieden…
    • Wie weet schenk je dit mindfulness spel als bedrijf of organisatie wel graag aan relaties…
    • Wie weet ben je als mindfulnesstrainer op zoek naar een interactief en positief spel om mindfulness bij nog meer mensen onder de aandacht te kunnen brengen…
    • Wie weet kun je als mindfulnesstrainer nog wel wat extra klanten en omzet gebruiken…
  • Wie weet wil je dit mindfulness spel graag hebben om het zelf thuis met anderen te spelen…

Het bordspel “mind your step – beleef mindfulness” is sinds medio september 2018 te koop en via workshops te spelen. Dit opmerkelijke spel kost €39,50 plus evt. verzendkosten. Je kunt het spel bestellen door te mailen naar info@attentionplease.nl. Vermeld daarbij je complete adresgegevens en je telefoonnummer. Dit t.b.v. verzending en contact. Je ontvangt dan een digitale factuur, waarna verzending van het spel na betaling volgt.
Bestellen via de webshop op deze website is uiteraard ook mogelijk.
De algemene voorwaarden lees je door hier te klikken.

Neem eerst even contact met ons op indien je meerdere spellen wilt bestellen. Dan is er namelijk een korting mogelijk.

En wie weet ben je nu wel geïnteresseerd in een workshop mindfulness met dit spel in jouw organisatie! Op een teamdag. Of in de Week van de Stress die doorgaans in november plaatsvindt. Ook dan komen we graag met je in contact.